vrijdag 23 september 2005 – 20.15 uur

PIANORECITAL
Alexander Drozdov
Haydn, Beethoven, Schubert, Prokofiev

Pianist Alexander Drozdov in ’t Mosterdzaadje

Alexander Drozdov

Een nieuwe ster in ‘t Mosterdzaadje! Op vrijdag 23 september 20.15 uur zal de pianist Alexander Drozdov het publiek trakteren op een programma met werken van Haydn, Beethoven, Schubert en Prokofiev. Hoewel nog niet eerder te gast geweest in ’t Mosterdzaadje, is er al het nodige over zijn pianospel vernomen om hem als bijzonder talent te mogen aanprijzen.
Geboren in Moskou alwaar hij ook het Conservatorium bezocht, trad hij op als solist en als deelnemer in kamermuziekensembles op belangrijke podia in Rusland. Hij werd onderscheiden als beste ‘performer’, won meerdere prijzen en kreeg studiebeurzen voor masterclasses in Nederland en Israël. Na afronding van zijn studie in Rusland in 2002 verhuisde hij naar de Verenigde Staten waar hij een studiebeurs ontving. Sinds 2003 studeert hij bij Willem Brons aan het Conservatorium in Amsterdam.

Reacties zijn afgesloten.