vrijdag 16 september 2005 – 20.15 uur

“MIST”
Verhalend Cabaret door ARIE VUYK
Winnaar Griffioen Festival

Arie Vuyk speelt “Mist”

Arie Vuyk

Vrijdag 16 september om 20.15 uur speelt de cabaretier Arie Vuyk zijn programma “Mist”.
De nieuwe Youp? De tweede Freek? Nee, de unieke en enige Arie.
Sinds hij in 2004 de Publieksprijs op het Griffioen Cabaret Festival won is het menens. Niks geen vluchtig cabaret! Tot de kern en dan nog door! De Aarde -bijvoorbeeld – wordt steeds kleiner. Toch geen wonder dan dat de zeespiegel stijgt?
In Nederland ben je vrij, maar waarom ook weer precies? Arie Vuyk is vooral heel erg rap van tong, maakt scherpe conferences en zingt poëtische liedjes, overgoten met een saus vol rode draadjes en een scheut liefde. Dieuwertje Blok zei ooit tegen Arie na een voorstelling: Ik kan je wel zoenen! Hij hoopt dat in Santpoort ook te horen.

Reacties zijn afgesloten.