zondag 11 september 2005 – 15.00 uur

VALTER ZINGT BREL
Robert Valter – zang/piano
André Vrolijk – accordeon
Jasper Teule – contrabas

Valter zingt Brel

Robert Valter

Voor zijn vertolkingen van Jacques Brel komen de mensen uit het hele land naar Bergen, waar Robert Valter jaarlijks een paar, tot traditioneel evenement uitgegroeide Brel-avonden verzorgd in het Huis met de Pilaren, waar de legendarische zanger in 1964 een televisieoptreden had. Op zondag 11 september om 15.00 uur brengt Robert Valter het programma “Valter zingt Brel” in ’t Mosterdzaadje. Het publiek maakt dan ook kennis met zijn nieuwe ensemble dat bestaat uit André Vrolijk – accordeon en Jasper Teule – contrabas.
Robert Valter, zanger, schrijver en componist zette in 1997 definitief een punt achter zijn succesvolle carrière als musicalzanger om als solist verder te gaan. Zijn vertolking van het Franse chanson werd beloond met de eerste prijs op het Charles Trenet Concours. Liederen door deze topartiest met zijn ongekend volle stemgeluid te horen zingen laat niemand ongeroerd. Zichzelf begeleidend op de piano en het naadloze samenspel met rasartiesten als André Vrolijk en Jasper Teule, maken dit optreden tot een theaterconcert dat niet gauw wordt vergeten.

Reacties zijn afgesloten.