vrijdag 14 oktober 2005 – 20.15 uur

QUINTET QUINETIQUE
Vera van der Bie – viool
Eter Grond – viool
Monique Baneke – altviool
Jur de Vries – cello
Bas Groenenberg – zang & entertainment
20er jaren jazz van Raymond Scott, Roemeense volksmuziek, Ramses Shaffy en Focus

Van Ramses Shaffy en Roemeense volksmuziek

Quintet Quinetique

Quintet Quinetique is op vrijdag 14 oktober om 20.15 uur te gast in ’t Mosterdzaadje met een verrassende muziek voorstelling waar iedereen van genieten kan. Vijf enthousiaste professionele muzikanten spelen naast traditionele Roemeense volksmuziek en de 20er jaren jazz van Raymond Scott, nummers van Ramses Shaffy en Focus.
Quintet Quinetique bestaat uit Vera van der Bie en Peter Grond – viool, Monique Baneke – altviool, Jur de Vries – cello en Bas Groenenberg – zang en entertainment.
Dit ensemble werd geboren uit de wens naar verandering in de traditie van het strijkkwartet. Allereerst de verandering door repertoire te zoeken in andere muziekgenres. Daarnaast gezocht naar een nieuwe presentatie. Ze verlaten het zwarte pak en maken er een wervelend optreden van waarbij publiek en muzikanten nader tot elkaar komen. Als u eenmaal kennis heeft gemaakt met Quintet Quinetique weet u dat het ook anders kan. Muziek staat centraal maar er mag gelachen. Dit programma staat in het teken van bereikbaarheid, over mobiele telefoons die geen seconde gemist kunnen worden. Een muziekvoorstelling die je niet mag missen! 

Reacties zijn afgesloten.