vrijdag 16 december 2005 – 20.15 uur

PIANORECITAL
Sergey Smirnov
Beethoven, Tchaikovsky, Schubert

Sergey Smirnov

Sergey Smirnov

De pianist Sergey Smirnov (1980) geeft op vrijdag 16 december om 20.15 uur een recital in ’t Mosterdzaadje. Op zijn programma staan Beethoven, Tchaikovsky en Schubert.
Hij is geboren en getogen in Minsk, Wit-Rusland. Opgegroeid met de muziek die hij van kinds af aan onderwezen kreeg op een speciale school voor muzikaal begaafde kinderen. Tussen 1994 en 2005 gaf hij recitals in Rusland, Litouwen, Polen, Slowakije, Nederland en Engeland.
Zijn deelname aan internationale concoursen bleef niet onopgemerkt. Zo won hij de eerste prijs in Japan en werd prijswinnaar in Portugal. In zijn eigen Wit-Rusland kenden ze hem de publieksprijs toe. Sinds 2003 studeert hij in Nederland aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Naum Grubert. De jonge pianist heeft het in Nederland ook erg druk.
Over de inhoud van het programma wilde hij het kort houden en zei: “Het gaat alles over de liefde”. Wie dus een jonge charmante pianist erg mooi met de liefde wil bezig zien en horen moet beslist komen luisteren.

Reacties zijn afgesloten.