vrijdag 27 januari 2006 – 20.15 uur

LA CAPPELLACCIA
VOKAAL KWARTET
Christien van ’t Hof – sopraan
Ria Heemskerk – alt
Pieter de Goede – tenor
Jan Pieter van der Sterre – bas
m.m.v. het piano duo Garry Scheffens & Karel Goossens
Brahms, Mozart, Haydn, Dvořák

Vocaal Kwartet en Piano Duo in ’t Mosterdzaadje

La Cappellaccia en Pianoduo

La Cappellaccia treedt op vrijdag 27 januari om 20.15 uur op in ’t Mosterdzaadje. De dag dat Mozart 250 jaar geleden werd geboren en dat in hun programma niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Behalve Mozart staan er werken van Haydn, Dvořák en Brahms op het programma. Het kwartet voert samen met het pianoduo Garry Scheffers en Karel Goossens de beroemde, meeslepende en romantische Liebesliederwalzer van Brahms uit. Het lijkt zíjn partijtje wel!
La Cappellaccia bestaat uit Christien van ’t Hof – sopraan, Ria Heemskerk – alt, Pieter de Goede – tenor, Jan Pieter van der Sterre – bas. Musici die stuk voor stuk hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben.
Het concert opent met Haydn. Voor de jarige Mozart zijn vier zeer fraaie liederen uitgezocht die gezongen worden door Christien van ’t Hof. De pianisten voeren samen enkele vurige Slavische dansen van Dvořák uit. Het is een afwisselend programma met toegankelijke klassieke muziek, gezongen en gespeeld door musici die hun liefde voor de muziek graag willen delen met het publiek.

Reacties zijn afgesloten.