zondag 15 januari 2006 – 15.00 uur

JONG TALENT
Lara Baev – viool
Ella van Poucke – cello
Nicolas van Poucke – piano
Haydn en Strategier (trio) Bach, Fauré,
Ysaÿe, Rachmaninov, Paganini

Trio van Jong Talent

Lara, Ella en Nicolas

Ook jong talent weet de weg naar ’t Mosterdzaadje te vinden. Op zondag 15 januari om 15.00 uur treden daar op Lara Baev-viool (15), Ella van Poucke-cello (11) en Nicolas van Poucke-piano (13). Samen vormen ze het Ellani Trio dat deze zomer de tweede prijs won bij een landelijk concours. Voor de pauze spelen de jonge muzikanten solo. Ella opent met Bach en Fauré, daarna Lara met Ysaÿe en Paganini en tot slot voor de pauze speelt Nicolas piano solo Bach, Beethoven en Liszt. Na de pauze het Pianotrio van Haydn en het Klein Trio van Herman Strategier.
Lara Baev trad al twee keer op met Emmy Verhey in het dubbelconcert van Bach. In ’t Mosterdzaadje doet ze dat ook wel met haar vader Alexander Baev. Lara krijgt lessen van Valentin Zhuk en zit in het vierde van het gymnasium in Hilversum.
Ella van Poucke studeert bij Lucia Swarts aan het Koninklijk Conservatorium en maakt deel uit van de Fancy Fiddlers waarmee ze in binnen en buitenland optreedt. Haar cello, een “Vincenzo Jorio” uit 1849, is haar ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.
Nicolas van Poucke studeert in de jong talentenklas van het Utrechts Conservatorium bij Henk Ekkel. Hij viel regelmatig in de prijzen o.a. van het Steinway Concours en behaalde hij de Lisztprijs. Naast musiceren zit hij ook nog in de tweede klas van het VWO.

Reacties zijn afgesloten.