vrijdag 25 mei 2007 – 20.15 uur

CABARET
Arie Vuyk
“Over pijn zingen”

Cabaretier Arie Vuyk met nieuwe voorstelling

Arie Vuyk

De cabaretier Arie Vuyk speelt op vrijdag 25 mei om 20.15 uur in ’t Mosterdzaadje zijn nieuwe voorstelling met de titel “Over pijn zingen”.
Een groeiende schare bezoekers kent de ingrediënten van een avondje Arie: een rode draad, actualiteit, gedichtjes en natuurlijk komt Boer Jubbinga weer langs.
“Over pijn zingen” gaat over vervelende families, Ootmarsum, zingende zwerfkeien, hiphoppers, reformwinkels, een teveel aan erotiek en nog veel meer ouderwetse onzin! In een tijd dat je wordt doodgegooid met cabaret laat Arie u in leven.
Nederlands meest eigenzinnige cabaretier die winnaar werd bij diverse festivals, laat zich onder meer door een grote naam als Fons Jansen inspireren, Het is soms te zien aan zijn opbouw, de rust en keuzes. Maar bovenal blijft hij Arie Vuyk, een cabaretier die lach en stilte geraffineerd weet te doseren. Zijn voorstelling “Mist” was eerder in ’t Mosterdzaadje te zien. Ook als je niet van cabaret houdt, houd je wel van Arie Vuyk.

Reacties zijn afgesloten.