vrijdag 21 december 2007 – 20.15 uur

FAMILIE BAEV CONCERT
Lara Baev – viool
Sanja Danis – piano
Alexander Baev – viool
Sibelius, Paganini, Franck en Kreisler

Familie Baev concert

familie Baev

Op vrijdag 21 december om 20.15 uur is de muzikale familie Baev te gast in ’t Mosterdzaadje. Vader Alexander en dochter Lara bespelen de viool en moeder Sanja is pianiste. Uitgevoerd wordt Sibelius, Paganini, Franck, Elgar en Kreisler.

De familie Baev is al jarenlang een graag gehoord in ’t Mosterdzaadje. In Santpoort hebben we Lara als 7 jarig meisje leren kennen en nu zit ze in laatste klas van het gymnasium en is haar viool spel van ongekende klasse. Zij opent het concert met een deel uit het vioolconcert van Sibelius. Echte Noord Europese romantiek. Virtuoos is het werk van Paganini. Lara laat in deze technisch moeilijke en virtuoze muziek horen dat zij hard op weg is net zo’n grote violist te worden als haar vader.

Romantisch en meeslepend, dramatisch en lieflijk, dat is de vioolsonate van César Feanck. Een meesterwerk waar iedereen van houdt. Na een Capriciose van Elgar volgen nog een paar muzikale pareltjes van Kreisler.

Reacties zijn afgesloten.