vrijdag 7 december 2007 – 20.15 uur

VERTEL OPERA door De Rode Ijsbeer
De IJzingwekkende Tocht van Thorfinn
Maria Goetze – sopraan
Thijs Dercksen – piano
Bas Suir – verteller
Sasja Ruys – regie

Muzikale vertel opera in ’t Mosterdzaadje “De IJzingwekkende Tocht van Thorfinn”

Op vrijdag 7 december om 20.15 uur wordt het publiek meegenomen in een prachtig verhaal waarin de mezzosopraan Maria Goetze zingt, de pianist/componist Thijs Dercksen begeleidt en Bas Suir vertelt. Deze Vertel & Theaterproductie is in handen van De Rode Ijsbeer onder regie van Sasja Ruys. Het verhaal: De IJzingwekkende Tocht van Thorfinn is voor jong en oud een belevenis.

Negen jaar geleden werd prinses Freydis ontvoerd door een heks. Het eens zo zonnige en groene koninkrijk treurde met de koning mee en veranderde in een tranendal. Vele helden gingen naar de prinses op zoek, maar niemand keerde terug. Thorfinn, de laatst overgebleven held, heeft een plan. Hij wil de heks verslaan, Freydis herenigen met haar vader en zo iedereen weer gelukkig maken.

Samen met zijn neef Cnut trekt hij het avontuur tegemoet. Een verhaal vol bloedstollende momenten, bovennatuurlijke machten en onwaarschijnlijke wendingen, waarin projecties, levende muziek en zang een betoverende wereld oproepen.

Meer informatie op www.meervan.nl

Reacties zijn afgesloten.