vrijdag 8 februari 2008 – 20.15 uur

TOUR D’EUROB
Robert Valter – zang, piano, compositie
André Vrolijk – accordeon
Jasper Teule – contrabas
Chansons uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Nederland

Tour d’Eurob, het nieuwe programma van Robert Valter

Robert Valter

In ’t Mosterdzaadje laat Robert Valter op vrijdag 8 februari om 20.15 uur zijn nieuwe programma “Tour d’Eurob” horen. Samen met accordeonist André Vrolijk en bassist Jasper Teule neemt de pianist en zanger Robert Valter ons mee op een muziekreis door Europa. Chansons uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en ook het Nederlandstalig lied.

Wie eerder een concert van Robert Valter en zijn ensemble heeft meegemaakt zal ook dit concert niet willen missen. Deze zanger, dichter, pianist en componist weet met zijn warme en volle stemgeluid en de zeggingskracht van mooie liedjes iedereen te boeien.

Jarenlang schitterde hij in hoofdrollen van musicals maar na zes jaar Joop van den Ende, werd hij door een visuele handicap gedwongen de overstap naar de kleinkunst te maken. Robert Valter zet samen met de zeer professionele musici André Vrolijk en Jasper Teule een programma neer dat tot ieders verbeelding spreekt. Zijn verhalen en feilloze taalbeheersing, maken het geheel tot een groot feest.

Zie ook www.robertvalter.nl

Reacties zijn afgesloten.