vrijdag 13 juni 2008 – 20.15 uur

KAMERKOOR “BABYLON”
o.l.v. Frederic Voorn
Engelse madrigalen (Morley, Bennet en Farmer); geestelijke liederen (Bach, Fauré, Bruckner); wereldlijke liederen (Brahms, Debussy).
Na de pauze: Charles Trenet, Cole Porter, Joseph Kosma en Paul McCartney

A Capella koor Babylon in ’t Mosterdzaadje

Kamerkoor Babylon o.l.v. Frederic Voorn

Op vrijdag 13 juni om 20.15 uur verzorgt het a capella koor Babylon onder leiding van Frederic Voorn een concert in ’t Mosterdzaadje. Met voor de pauze Engelse madrigalen (Thomas Morley, John Bennet, John Farmer), geestelijke liederen (J.S.Bach, Gabriel Fauré, Anton Bruckner) en wereldlijke liederen (Johannes Brahms, Claude Debussy). Na de pauze muziek van o.a Cole Porter, Charles Trenet, Joseph Kosma en Paul McCartney.

Babylon bestaat uit twaalf leden en in de vier jaar van haar bestaan is er een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd en zijn de leden flink op elkaar ingezongen. Het doel van het koor is het op een kwalitatief zo hoog mogelijk niveau uitoefenen van de hobby van de leden.

Het plezier dat het samen zingen met zich meebrengt werkt altijd heel aanstekelijk bij het publiek. Het zijn de concerten waar iedereen niet alleen onder de indruk is van de prestaties, maar ook het enthousiasme voelt en beleeft van de leden van de groep. Altijd een groot feest.

Frederic Voorn leidt verschillende koren, is pianist (hij was solistisch in januari te gast in ’t Mosterdzaadje) is actief als componist en arrangeur, maakt programma’s voor radio 4 en schrijft artikelen en boeken. Babylon is in goede handen bij deze veelzijdige muzikale duizendpoot.

Bekijk de website van Babylon: www.koorbabylon.nl

Reacties zijn afgesloten.