zondag 2 november 2008 – 15.00 uur

Tour d’EuRob
Robert Valter – zang/piano
Jasper Teule – contrabas
André Vrolijk – accordeon
Frans (Brel), Spaans, Italiaans, Portugese fado’s en eigen werk

Tour d’Eurob

Trio Rober Valter

Met Robert Valter een muzikale reis door Europa maken is een feest om mee te maken. Op zondag 2 november om 15.00 uur is deze zanger, pianist en componist met zijn trio te gast in ’t Mosterdzaadje. Samen met de accordeonist André Vrolijk en de contrabassist Jasper Teule wordt het publiek meegenomen naar het Frankrijk van Jacques Brel, de fado’s uit Portugal, het belcanto uit Italië, flamenco’s uit Spanje en de eigen Nederlandse composities.

Tour d’Eurob, zo heet het programma waarmee Robert Valter en zijn Trio door het land trekt. Drie rasmuzikanten die met hun passie en virtuositeit een rijk programma bieden dat spettert en danst, maar ook weet te ontroeren.

Robert Valter stond met zijn prachtige stem op de grote podia in musicals als Les Miserables, hij schitterde in Cyrano de Bergerac. Noodgedwongen vanwege zijn visuele handicap moest hij die glansrijke carrière opgeven. Echter…met zijn trio in kleine zalen ontwikkelde hij zich tot een podium persoonlijkheid, zo groot, dat bij elk optreden de zaal aan zijn lippen hangt. En niemand kan er iets van zeggen: hij is een talen-talent eerste klas.

Reacties zijn afgesloten.