zondag 13 september 2009 – 15.00 uur

GRENZELOZE PASSIE
Robert Valter – zang/piano
André Vrolijk – accordeon
Jasper Teule – contrabas
o.a. de cd presentatie van Jacques Brel

Grenzeloze Passie: Het nieuwe programma van het Trio Robert Valter

Het Robert Valter Trio

Voor Robert Valter met zijn trio de tour langs Noord-Hollandse kerken maakt komt hij zijn nieuwe programma “Grenzeloze Passie” op zondag 13 september om 15.00 uur in ’t Mosterdzaadje ten doop houden. Samen met de accordeonist André Vrolijk en de contrabassist Jasper Teule is het publiek verzekerd van een concert dat bruist, spettert en ontroert met de mooiste muziek uit veel landen.

Robert Valter zong jarenlang hoofdrollen in de grote musicals zoals Les Misérables en Cyrano de Bergerac. Wegens een visuele handicap was hij genoodzaakt zijn glansrijke carrière op het grote podium af te breken. In het kleine theater, omgeven door een stel ras artiesten, ontwikkelde Robert Valter zich tot een grote podiumpersoonlijkheid. Hij zingt, componeert, schrijft teksten, arrangeert, begeleidt zichzelf aan de vleugel. En in welke taal dan ook, altijd perfect.

Van het trio verscheen in mei de cd “Jacques Brel Live”. De presentatie was op 30 mei in het Huis met de Pilaren te Bergen, de plaats waar Jacques Brel zelf die datum in 1964 optrad. In zijn nieuwe programma zullen er vast wel wat Brel-momenten zitten. Maar verder is alles nog een verrassing. Bekend zijn de prachtige stem van Robert, de virtuositeit en passie van André en Jasper. Een groots muziekfestijn.

Reacties zijn afgesloten.