EXPOSITIE september 2010

schilderijen van Marion Sparrius

Expositie van Marion Sparrius in ’t Mosterdzaadje

Het werk dat de IJmuidense Marion Sparrius in september zal exposeren in ’t Mosterdzaadje, behoeft geen verdere uitleg. Het zijn kleurige en vrolijke doeken ontsproten uit haar fantasie waarbij zij zich laat inspireren door wat zij in haar omgeving tegenkomt. Haar olieverfschilderijen tonen, soms met een knipoog, de spelende en bewegende mens. En dat levert veel kijkgenot op.

Marion is geboren in IJmuiden waarna zij, na haar studie, verhuisde naar Amsterdam waar zij nog steeds werkt als research-analist aan de Vrije Universiteit.
Tegenwoordig woont zij alweer 20 jaar in haar geboorteplaats.

Hoewel zij al van jongs af aan veel en graag tekent, begon ze pas enkele jaren geleden met het schilderen op kleine stukjes afval-MDF. Deze paneeltjes werden allengs groter en tegenwoordig, vanwege het gewicht, schildert zij voornamelijk met olieverf op doek.

Eerder was haar werk te zien in het Rode Kruisziekenhuis, Humanitas in Amsterdam en in de voormalige Art-Frame shop in IJmuiden.

De schilderijen zijn te bezichtigen voor en na afloop van de concerten of op afspraak met de kunstenares zelf (0255-522753). 

Reacties zijn afgesloten.