EXPOSITIE november 2010

schilderijen van John van den Goorbergh

Expositie John van den Goorbergh in ’t Mosterdzaadje

De beeldend kunstenaar John van den Goorbergh exposeert de maand november zijn werken in ’t Mosterdzaadje. Hij woont en werkt in IJmuiden en de zee heeft in zijn leven altijd een rol gespeeld. Zijn betrokkenheid bij het water blijkt ook overduidelijk uit zijn schilderijen, aquarellen en tekeningen. Maar ook andere mooie dingen uit de omgeving worden door John van den Goorbergh gezien en op doek gezet. Herkenbare plaatsen maar naast dat realisme een stijl die symbolistisch genoemd kan worden.

‘IJmuiden’
van John van den Goorbergh

Als beeldend kunstenaar heeft John van den Goorbergh zich autodidactisch opgewerkt tot een professioneel die in opdracht werkt en ook zich in ‘vrij werk’ zich steeds verder ontwikkelt. Hij is lid van het Kunstenaars Collectief Velsen en exposeert een paar keer per jaar in en buiten de regio. Het is zeker twintig jaar geleden dat hij in ’t Mosterdzaadje zijn werk liet zien.

Meer informatie over zijn werk is te vinden op www.goorbergh.net

De tentoonstelling is te bezichtigen voor en na afloop van de concerten.

Reacties zijn afgesloten.