zondag 13 juni 2010 – 15.00 uur

SLOTCONCERT
La Manouche
Manito en Mouché
Gipsy swing & Roma Traditionals

Tot slot: Mee met de zigeunerkaravaan Amande, het nieuwe programma van “La Manouche”

La Manouche

We sluiten het seizoen feestelijk af met de Gipsyswing & Traditionals van “La Manouche” op zondag 13 juni om 15.00 uur. Voor wie Mouché en Manito nog niet samen aan het werk heeft gezien en gehoord is dit een kans om met ze kennis te maken. Voor wie ze al kent weet dat dit muziekfeest niet gemist mag worden.

Het nieuwe programma van La Manouche heet “Amande”. Vrij vertaald betekent dit “Kom mee!” Met warme gitaarklanken en temperamentvolle zang wordt de luisteraar meegevoerd met de zigeunerkaravaan. Tijdens een concert waant men zich een avond aan het kampvuur bij de woonwagen, je voelt als het ware de hitte van de vlammen.

Sentiment, passie en weemoed vormen de rode draad binnen de muziek van La Manouche. Het repertoire bestaat uit roma en sinti liederen en zijn uit verschillende streken afkomstig. De meesten komen uit een ver verleden. Deze traditionals worden met zinderend gitaarspel begeleid en gezongen met doorleefde stem. Veelal gaan ze over liefde, tragiek en het leven van de reizende mens. Emoties worden vanuit het diepste van het zigeunerhart bezongen.

Van La Manouche is een prachtige cd gemaakt die ze vast wel voor verkoop meenemen.

Zie ook: www.manito.biz

Reacties zijn afgesloten.