woensdag 22 december 2010 – 20.00 uur

KERSTCONCERT DOOR LA CAPPELLACCIA
“Lully, lulla, thow littel tyne child”

Christien van ’t Hof – sopraan
Stephanie Gericke – mezzo-sopraan
Pieter de Goede – tenor
Gerard Smits – bas
Kerstliederen uit alle windstreken

Kerstconcert door ‘la Cappellaccia’ “Lully, lulla, thow littel tyne child”

La Cappellaccia

Op woensdag 22 december om 20.00 uur is La Cappellaccia terug in ’t Mosterdzaadje. Toen vorig jaar dit vierstemmige vocaal ensemble het kerstconcert verzorgde viel er een enorm pak sneeuw die dag. Zowel binnen als buiten was het erg sfeervol. Daarom komen ze ook dit jaar weer graag terug met een programma waarin ze een keur uit hun kerstrepertoire ten beste geven. De zangers zijn: Christien van ’t Hof-sopraan, Stephanie Gericke-mezzosopraan, Pieter de Goede-tenor en Gerard Smits-bas.

Spannende muziek van de Spanjaard Mateo Flecha met stormen op zee in het geboortejaar van Christus en roepende herders (Riu, riu, chiu). Verder de ‘evergreens’ en bijzondere kerstliederen uit veel windstreken in allerlei talen. Bekende liederen in af en toe minder bekende zettingen afgewisseld met onbekende liederen uit bijvoorbeeld Spanje, Zweden en Tsjechië. Wereldlijk en geestelijk, heel oud en redelijk modern, samen met het publiek of door de zangers van La Cappellaccia. Of er weer zo’n fors pak sneeuw gaat vallen? In ieder geval gaan de kaarsen aan en wordt het weer heel knus in het Mosterdzaadje. Een sfeervolle opmaat naar de kerst.

Reacties zijn afgesloten.