EXPOSITIE januari/februari 2011

schilderijen van Trude Hol

Trude Hol exposeert in ’t Mosterdzaadje

In de maand januari hangt in ’t Mosterdzaadje het werk van de beelden kunstenares Trude Hol.

Na al een heel leven vol creativiteit waarin alle cursussen die op haar pad kwamen gevolgd werden, besloot Trude Hol zeven jaar geleden haar talenten serieuzer aan te gaan pakken. Ze volgde de vijfjarige opleiding aan de Kunstacademie Haarlem/Leiden en rondde haar studie schilderen en tekenen af in 2009.

Trude Hol laat zich inspireren door het alledaagse, door nieuws uit de krant, op TV en eigen ervaringen.

Op deze tentoonstelling heeft ze zich laten leiden door het sprookje van Roodkapje en de boze Wolf.

Het is een geweldig verhaal waarbij ik de contrasten tussen goed en kwaad kan gebruiken in mijn werk. Juist dat thema gericht werken geeft mij de vrijheid om de diepte in te gaan en er van alles bij te halen.”

Op de schilderijen ontmoet Roodkapje de zeven hoofdzonden: IJdelheid, Lust, Woede. Luiheid, Hebzucht, Jaloezie en Gulzigheid. Een tentoonstelling die goed past in het nieuwe jaar waarin zoveel goede voornemens zijn genomen.

Trude Hol geeft workshops en schilderlessen aan kinderen en volwassenen in Sassenheim Van haar zijn regelmatig exposities te zien.

Voor meer informatie en/of (kinder-)workshops: www.kunstophol.nl

Reacties zijn afgesloten.