vrijdag 7 oktober 2011 – 20.00 uur

SOIRÉE CHANTANTE MET CAMADOU
Carole Doucet – singer/songwriter
Dasha Beltiukova – fluit
Hans van Gelderen – gitaar

Soirée Chantante met Camadou

Camadou

Soirée Chantante is een programma vol passie, melancholie en humor op hoog niveau waarin Camadou een mix van Franse chansons uit heden en verleden presenteert. Op vrijdag 7 oktober om 20.00 uur in ’t Mosterdzaadje te beleven met Camadou als diva van het Franse lied, de fluitiste Dasha Beltiukova en de gitarist Hans van Gelderen.

Het debuutalbum van Camadou, alias Carole Marie Doucet is met groot enthousiasme ontvangen. Haar roerige bestaan heeft ze op pakkende wijze op tekst en muziek gezet. Ook schrijft ze over onderwerpen die haar raken. Muziek met een hoog kippenvel gehalte. Ze is een veelzijdig mens met een innemende podiumprestatie die zich door een paar top musici omringt weet. Geraffineerd en professioneel vloeit hun muziek er doorheen en vullen ze elkaar naadloos aan.

Het programma omvat werk van Brel en Aznavour tot Salvador, Bruni en eigen chansons. Instrumentale intermezzi doen denken aan de jaren 1915-1960, bekend van de Parijse cafés uit de tijd van Edith Piaf. Hun muzikaliteit, vriendschap en enthousiasme spat er van af. Niet voor niets dat ze met dit programma veel succes oogsten en voor volgend jaar ook voor optredens in het buitenland gevraagd zijn.

Zie ook: www.camadou.nl

Reacties zijn afgesloten.