EXPOSITIE februari 2012

schilderijen van Ellen van Randeraat

Ellen van Randeraat exposeert “Dynamiek in kleur” in ’t Mosterdzaadje

De kleurige acrylschilderijen van Ellen van Randeraat zullen van 3 februari tot en met 26 februari 2012 de wanden in ’t Mosterdzaadje sieren.

Na haar laatste tentoonstelling in 2010 is er weer veel nieuw werk gemaakt. Er komen thema’s aan bod zoals maritiem, natuur, en muziek. En woonachtig in de Bollenstreek zijn het ook tulpen die haar schilder lust opwekken. Daarom zullen een paar vroege tulpen als fleurig accent te bezichtigen zijn. Haar doek ‘hart van de Bollenstreek’, een meter in het vierkant, klopt een maand lang in Santpoort!

‘Summertime’
van Ellen van Randeraat

De combinatie van muziek en beeldende kunst ervaart zij als heel bijzonder en het inspireert haar om met haar thema’s niet uit de toon te vallen. Zoals in de muziek streeft zij in haar schilderijen naar harmonie in vorm en kleur. Zij maakt composities met een dynamische en expressionistische ondertoon. Ze worden ‘lyrisch abstract ’ genoemd.

Behalve kunstenares is ze ook docente en geeft Ellen Randeraat cursussen en workshops over schilderen met acryl.

Voor info: www.randeraat.eu

Reacties zijn afgesloten.