zondag 5 februari 2012 – 15.00 uur

CHANSONS!
José van Waveren
Cesar Latorre – piano
Aznavour, Fugain, van Waveren e.a.

Chansons!

José van Waveren

Onder de titel “Chansons!” uur brengt José van Waveren op zondag 5 februari 2012 om 15.00 in ’t Mosterdzaadje, muziek van Charles Aznavour, Michel Fugain, Yves Duteil, Barbara en nieuwe chansons van eigen hand.

Zoals altijd brengt zij een uitgekiend programma met liederen die aan de realiteit van het leven zelf raken: weemoed, verlangen, liefde en dood. Zo schreef ze o.a. een persiflage op Facebook en ons computergedrag, over het geluk en de vrijheid die we in onszelf kunnen vinden in plaats van het buiten onszelf te zoeken. Ook zingt ze een lied over de tijd (Aznavour) en over de tijd die gaat veranderen (Fugain). Naast enkele klassiekers, zingt ze minder bekende liederen die de oren doen spitsen. Komt u zelf luisteren en overtuig u van een indringende en ook humoristische middag waarin u ontroerd en geboeid zal worden door fijnzinnige poëzie op klassieke en soms licht jazzy melodieën.

Ze wordt begeleid door de Spaanse pianist Cesar Latorre, die een klassieke pianopleiding in Spanje heeft genoten en jazzpiano aan het Conservatorium van Amsterdam heeft gestudeerd. Hij heeft een eigen jazztrio waarmee hij in binnen- en buitenland optreedt en hij zat in de begeleidingsband van de Fado-zangeres María de Fatima. Hij geeft een heel eigen interpretatie aan de chansons van José die daarmee zowel een fijngevoelige als dynamische kleur krijgen!

Voor meer informatie: www.josevanwaveren.eu

Reacties zijn afgesloten.