zondag 1 april 2012 – 15.00 uur

KLANKSCHALEN CONCERT
Thom Olschansky & Jeanine Weterings
o.a. klankschalen, didgeridoo’s, conch shells en stem

Klankschalenconcert

Thom Olschansky

Een wel heel uitzonderlijk concert op 1 april om 15.00 uur is het klankschalen concert dat Thom Olschansky en Jeanine Weterings in ’t Mosterdzaadje gaan verzorgen. De klanken van een groot gevarieerd instrumentarium, van klankschalen, Tibetaanse belletjes tot didgeridoo’s geven de luisteraars een bijzondere gevoelsbeleving. De zachte kracht van klank.

Klank wordt het medicijn van de toekomst ”, voorspelde medium Edgar Cayce een eeuw geleden. Recente studies naar klankhealing tonen aan hoe hij gelijk krijgt: Klank kan verschillende systemen in ons lichaam en gemoed positief beïnvloeden. Klankvibraties dringen door tot in onze cellen en beïnvloeden onze gemoedstoestand. Elke frequentie heeft daarbij een eigen werking. Thom Olchansky is een bevlogen trainer en coach. Hij werkt al twintig jaar met klanktherapieën en bouwde in de loop der jaren een prachtige verzameling instrumenten daarvoor op. De missie van Thom Olschanksky is: mensen bij zichzelf te brengen in hun gevoelsbeleving en hun te helpen zichzelf te begrijpen, te accepteren wie ze zijn en de kracht te leren ervaren van hun eigen keuzes (vrijheid). “Ik ben, ik geef, ik krijg, ik deel en ik leef met hart en ziel, ongeacht hoe anderen daarin staan.

Jeanine Weterings is aurareader, healer en reikimaster. Zij verruilde uit liefde voor de muziek haar werk als muziekwetenschapper in de journalistiek. Nu heeft ze een eigen praktijk BodySoul Tuning waarbinnen zij werkt met een zelf ontwikkelde methode met stem en de klanken van o.a. stemvorken en (kristallen) klankschalen. Sleutelwoorden voor haar zijn: Veiligheid, warmte en vertrouwen in eigen kwaliteiten en helend vermogen.

Beiden werken als trainers, verzorgen klankmeditaties en workshops.

Reacties zijn afgesloten.