zondag 7 oktober 2012 – 15.00 uur

DUO DOORGEDRAAID
met “Muzikale Wentelingen”
David Schwarzkopf – klarinet, zingende zaag
Quintus van Amstel – kistorgel, percussie
van Balkan tot Beethoven,
van Renaissance tot Ragtime

Duo Doorgedraaid met “Muzikale Wentelingen”

Duo Doorgedraaid

Zondag 5 oktober om 15.00 uur treedt het Duo Doorgedraaid op in ’t Mosterdzaadje.

Een voorstelling van Muziek & Mime door David Schwarzkopf (klarinet en zingende zaag) en Quintus van Amstel (kistorgel en percussie). Zij vertonen al vele jaren hun kunsten in binnen- en buitenland voor iedereen van 4 tot 120 jaar. Met een sprankelende speelsheid en een verbluffende virtuositeit weten zij in het programma “Muzikale Wentelingen” jong en oud mee te nemen in hun verrukkelijke muzikale vertellingen.

Duo Doorgedraaid

Ingetogen spel en momenten van bruisende uitbundigheid wisselen elkaar af, terwijl een bont scala van muziekstijlen aan het publiek voorbij trekt. Muziek van de Balkan tot Buenos Aires en van Bach tot Beatles.

David Schwarzkopf (ook de klarinettist van Klezmer Ensemble Nigunim) is behalve professioneel klarinettist ook volleerd clown. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het schrijven en bewerken van muziek voor draaiorgels. Tevens is hij componist en arrangeur.

Quintus van Amstel leerde het clowns-vak net als David op de mime-opleiding van Buzzing Red. Quintus verzorgt eveneens als goochelaar betoverende optredens. Maar ook studeerde hij aan de Hoge school voor de Kunsten in Utrecht en zijn er mooie werken te bewonderen op zijn on-line art-gallery.

Meer info: www.duodoorgedraaid.nl

Reacties zijn afgesloten.