zondag 11 november 2012 – 15.00 uur

VOCAAL KWARTET SOARE
Kathelijne van Dongen – sopraan
Emile van der Peet – tenor
Coert van den Berg – bas
Elisabeth Scarlat – piano
o.a. Mozart, Beethoven, Rossini, Bellini, Donizetti

Operaconcert door Ensemble Soare

Liefhebbers van opera kunnen hun hart ophalen. In ’t Mosterdzaadje wordt op zondag 11 november om 15.00 uur een operaconcert gegeven door het professionele gezelschap Soare. Vier zangers en een pianiste brengen aria’s en duetten uit bekende en geliefde opera’s van Mozart, Beethoven, Rossini, Gounod, Gershwin en Donizetti.

De leden van het kwartet zijn de sopraan Kathelijn van Dongen, mezzo-sopraan Els van der Waard, tenor Emile van der Peet, bas Coert van den Berg en de pianiste Elizabeth Scarlat. De musici hebben ieder een eigen carrière in de muziek maar maken tussen alle drukte door tijd om met elkaar concerten te geven. En wat is er dan mooier dan delen uit Mozarts opera’s “Cosi van Tutte” en “Don Giovanni”, “Porgy en Bess” van Gershwin, “Faust” van Gounod en nog veel meer bekende melodieën waarbij het bijna onbedwingbaar zal zijn zachtjes mee te neuriën.

Het belooft een schitterend programma te worden door professionele zangers uitgevoerd die er hun ziel en zaligheid inleggen.

Reacties zijn afgesloten.