vrijdag 8 november 2013 – 20.00 uur

PIANORECITAL
“Tijdreis door Europa”
Hannes Adriaens
Bach, Chopin, Ravel

Hannes Adriaens, een nieuwe ster in ’t Mosterdzaadje

Hannes Adriaens

Op vrijdag 8 november om 20.00 uur maken we in ’t Mosterdzaadje kennis met de Belgische pianist Hannes Adriaens. Zijn programma heet Tijdreis door Europa waarin muziek van: Bach, Mozart, Ravel, Chopin, Schumann en Albéniz.

Hij opent met het Italiaans concert van Bach en eindigt met Corpus Christi en Sevilla van Albéniz.

Hannes Adriaens studeerde af aan de conservatoria van Utrecht en Düsseldorf bij Paolo Giacometti. Eerder rondde Hannes zijn bachelorstudie af aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen bij Jozef de Beenhouwer. Hannes volgde tevens een opleiding liedbegeleiding bij Lucienne van Dijck en verschillende masterclasses bij onder andere Udo Reinemann en Georg Friedrich Schenck. Viel meerdere keren in de prijzen, zoals de 1ste prijs in het concours “Dexia Axion Classics”. Hannes verzorgt regelmatig concerten in binnen- en buitenland, zowel als solist als in kamermuziekverband.

Ook werkt hij mee aan muziektheatervoorstellingen en is hij als docent aan meerdere muziekscholen verbonden.

Reacties zijn afgesloten.