zondag 3 november 2013 – 15.00 uur

TRIO NOMADE: “VOGELVRIJ”
Kanako Inoue – piano
Emirhan Tuga – klarinet
Sinan Vural – bariton
weemoedige Turkse volksliederen, hartstochtelijke Argentijnse tangomuziek, vurige Griekse en Spaanse liederen, meeslepende Franse chansons en Nederlandse liedjes van weleer

Trio Nomade met het programma “Vogelvrij”

Trio Nomade

Op zondag 3 november om 15.00 uur is het Trio Nomade te gast in ’t  Mosterdzaadje. In het programma “Vogelvrij” spelen de pianiste Kanako Inoue, de klarinettist Emirhamn Tuga en de bariton Sinan Vural aanstekelijke, herkenbare en oorstrelende muziek. Ravel, Lutoslawsky, Piazzolla. Jacques Brel, Edith Piaf, Toon Hermans. Maar ook melancholische Turkse volksliederen, hartstochtelijke Argentijnse tangomuziek, vurige Griekse en Spaanse liederen, meeslepende Franse chansons en zelfs Nederlandse liedjes van weleer, die wellicht mee geneuried gaan worden.

Trio Nomade kwam min of meer toevallig bij elkaar voor een gelegenheidsconcert. Daarna ontstond het idee om het trio voort te zetten in deze ongewone bezetting. Daarmee bewegen ze zich over zowel landsgrenzen als muzikale grenzen heen.

Kanako, afkomstig uit Japan, Emirhan en Sinan, beiden afkomstig uit Turkije, hebben alle drie bij Nederlandse conservatoria gestudeerd en zijn woonachtig in Nederland. Ze zijn regelmatig op Nederlandse podia te beluisteren met verschillende ensembles en gezelschappen.

Reacties zijn afgesloten.