vrijdag 6 december 2013 – 20.00 uur

A SONG JOURNEY
Jan Donkers – schrijver, journalist, DJ en Amerika deskundige
Louis ter Burg – multi-instrumentalist + beeldenman
Edo Donkers en Abel de Lange – zang + gitaren
Een reis vol nieuwe verrassingen,
geografisch, muzikaal en literair

A SONG JOURNEY (part II)

A Song Journey

Een reis door Amerika staat op vrijdag 6 december om 20.00 uur op het programma in ’t Mosterdzaadje. In “A Song Journey” treden op: Jan Donkers – Amerika deskundige, Louis ter Burg – beeld techniek, Edo Donkers en Abel de Lange – gitaren en zang. Wegens groot succes en op veler verzoek nu het vervolg op hun eerste productie.

Presentator, schrijver, DJ en ‘éminence grise van de popjournalistiek’ Jan Donkers vervolgt samen met zijn kompanen de reis door Noord – Amerika. In A Song Journey 2, ‘round the bend’ is Jan wederom de reisgids die je met zijn innemende stem meeneemt over de ijzeren weg en langs grote rivieren door de ‘heartlands van de Americana’. De route die de mannen volgen is vol nieuwe verrassingen, geografisch, muzikaal als literair. In deze sterke formule is opnieuw ruimte voor de vele verschijningsvormen van de Amerikaanse muziek en tonen Abel de Lange en Edo Donkers hun veelzijdigheid. Tussen deze twee gitaristen was vanaf de dag dat ze met elkaar samenwerkten een muzikale klik.

A Song Journey heeft, met groot succes in de kleine zalen van de theaters, zijn aantrekkingskracht in de afgelopen seizoenen bewezen. Kom aan boord van deze tweede reis, met nieuwe muziek en verrassende iconen. Souvenirs zijn er te koop in de vorm van boeken geschreven door Jan Donkers en cd’s met muziek van Abel en Edo.

Reacties zijn afgesloten.