EXPOSITIE mei/juni 2014

schilderijen van Henk Zwanenburg

Expositie Henk Zwanenburg

schilderij van Henk Zwanenburg

In ’t Mosterdzaadje is in de maanden mei en juni is het werk te zien van Henk Zwanenburg. Voor de tiende keer in het 31 jarige bestaan van het concertzaaltje komt deze kunstschilder de wanden met zijn markante schilderijen opvrolijken. Zijn plan is om ’t Mosterdzaadje vol te parkeren met auto’s, in acrylverf. Henk Zwanenburg is in 1961 geboren in IJmuiden. In 1985 studeerde hij af aan de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming, als tekenleraar. En hij schildert nog steeds.

schilderij van Henk Zwanenburg

“In mijn werken schets ik vaak landschappen met daarin een auto, trein of boot. De voertuigen zijn soms bijna fotografisch weergegeven, de omgeving wordt met een duidelijke knipoog richting de impressionisten in afwijkende kleuren en wilde streken geschilderd. Daarnaast werk ik ook wel met zwaar vertekende perspectieven. Door de manier van werken maak ik er een modern sprookje van.”

schilderij van Henk Zwanenburg

Schilderijen van Henk Zwanenburg zijn in principe ook te huur. De verhuur van de schilderijen gaat tegen een vergoeding van 1,5% van de verkoopwaarde, per maand. Bij de verhuur van drie schilderijen of meer tegelijkertijd, 1,0% van de verkoopwaarde, per maand, met een minimum periode van een maand. In het geval van aankoop van een van de schilderijen in de verhuurperiode wordt het verhuur-bedrag van de expositie hiermee verrekend.

schilderij van
Henk Zwanenburg

Het is natuurlijk ook mogelijk een schilderij te laten maken, met een heel specifieke voorstelling; bijvoorbeeld uw bedrijf, uw product, uw avontuur, uw trots. En dan misschien in een bijzonder moment, of op een tot de verbeelding sprekende plek.

Schilderen geeft vrijheden die ver voorbij de mogelijkheden van fotografie gaan. Zaken als hoofdkleuren, compositie, formaat, techniek en zelfs prijzen kunnen in overleg vastgesteld worden.

Voor meer informatie of voor het maken van een passende aanbieding kunt u contact opnemen met de schilder via telefoon (023) 5387022 of henkzwanenburg@hotmail.com

Reacties zijn afgesloten.