zondag 2 maart 2014 – 15.00 uur

PIANO — CELLO
Sergey Smirnov – piano
Anastasia Feruleva – cello
Franck, Schumann

De fantastische celliste Anastasia Feruleva

Anastasia Feruleva

De pianist Sergey Smirnov en de celliste Anastasia Feruvela spelen op zondag 2 maart om 15.00 uur in ’t Mosterdzaadje een programma van Schumann en Franck.

Ze waren eerder in ’t Mosterdzaadje om onverwacht een concert te vervangen en van hun spel was iedereen onder de indruk. De 21 jarige Russische celliste op haar mooie Rombouts cello uit 1710 en de Wit Russische pianist Sergey Smirnov, in ’t Mosterdzaadje al jarenlang de lieveling van het publiek. Nu opnieuw samen in een op en top romantisch programma waarin de beroemde sonate van César Franck zal klinken.

Sergey Smirnov

Sergey Smirnov kwam na zijn studie in Minsk naar het conservatorium in Den Haag. Inmiddels een veelgevraagd pianist in binnen- en buitenland. Anastasia kwam uit het hoge noorden van Rusland als 14 jarige in Sint-Petersburg te studeren. Ze won veel concoursen en beurzen en kwam drie jaar geleden op het Conservatorium van Den Haag terecht, in handen van Larissa Groeneveld. Zij won de eerste prijs op het internationaal cello concours in Hilversum.

Reacties zijn afgesloten.