vrijdag 6 juni 2014 – 20.00 uur

HAVA-HAVA WERELDMUZIEK
Cora Greevenbosch – banuri, dwarsfluit
Marianne Noordink – ney, dwarsfluit
Jornt Duyx – gitaar
Erica Roozendaal – accordeon
Vera Ramer – zang

“La Rosa Canta” — liefde in al haar vormen door Hava-Hava

Hava-Hava

Wegens succes terug in Santpoort, het wereldmuziek ensemble Hava-Hava dat op vrijdag 6 juni om 20.00 uur ’t Mosterdzaadje in Oosterse sferen gaat zetten met het programma “La Rosa Canta”. Het ensemble bestaat uit Marianne Noordink (ney, dwarsfluit), Cora Greevenbosch (bansuri, alt-fluit), Jornt Duyx (gitaar, percussie, compositie), Erica Roozendaal (accordeon) en Vera Ramer (zang).

“La Rosa Canta” bestaat uit liederen en composities over de liefde in al haar vormen. Er klinkt deze avond een combinatie van Turkse, Indiase, Sephardische en renaissance liederen en composities. De verrassende samenstelling van dit ensemble geeft een heel eigen geluid. Door het samenvoegen van de verschillende Oosterse tradities en muzikale achtergronden van de musici ontstaat er een symbiose die de muziek van Hava-Hava zeer uniek maakt in Nederland.

Hava-Hava (wat zowel in het Turks als Hindi ‘lucht’ betekent) is in 2011 opgericht door Cora Greevenbosch en Marianne Noordink, beiden klassieke fluitistes met daarnaast een passie voor een ‘Oosterse’ muziektraditie; Cora heeft zich gespecialiseerd in de Noord-Indiase muziektraditie en bespeelt de bansuri en Marianne heeft zich gespecialiseerd in de Arabisch en Turkse muziektraditie en bespeelt de ney. Hava-Hava neemt u graag mee op deze muzikale liefdesreis naar het Oosten!

Voor meer informatie: www.havahava.nl

Reacties zijn afgesloten.