zondag 22 maart 2015 – 15.00 uur

MARJOLEIN MEIJERS FAMILIE BAND
Rens van der Zalm, Marjolein Meijers, Walter Kuipers, Onno Kuipers – gitaar, viool, mandoline, doedelzak, bouzouki, viool, accordeon, contrabas
Iers, Nederlands, Cajun, Americana en ontroerende en goeie verhalen

Marjolein Meijers en haar Familie Band

Marjolein Meijers en haar Familieband

Marjolein Meijers voelt zich niet te groot voor ’t Mosterdzaadje. Voor de derde keer nu een programma van deze fantastische muzikale cabaretière. Dit keer, op zondag 22 maart om 15.00 uur met de Marjolein Meijers Familie Band. Daarin een combinatie van Iers, Cajun, Americana, Nederlandstalige zelfgeschreven liedjes en ontroerende en goeie verhalen.

Met Marjolein is het groot feest, met lach en traan. Samen met haar multi instrumentalistische muziek familie gaat het dak er af.

Ze zijn elkaars broer, neef, oom, partner:
Rens van der Zalm (Frank Boeijen en Youp van ’t Hek);
Marjolein Meijers (Berini’s);
Walter Kuipers (Berini’s, Peter Blanker); 
Onno Kuipers (Louisiana Radio). 

“Het optreden van Freek de Jonge met band was mooi en hoogtepunt was het optreden van Marjolein Meijers met haar Familieband. Dat was fenomenaal!” schreef de pers na hun tweede optreden.

De Marjolein Meijers Band is een initiatief van Marjolein Meijers nadat de Berini’s ophielden te bestaan. Samen met Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki en doedelzak) en Onno Kuipers (accordeon en trekzak) besloten zij de prachtige muziek die zij tijdens het bestaan van de Berini’s hadden opgebouwd, niet te laten vergaan. Bovendien komt ieder uit zijn eigen muzikale geschiedenis en achtergrond. Rens van der Zalm speelt weergaloos goed gitaar, viool, mandoline… eigenlijk alles en ook Uilleann pipes (de mooiste doedelzak die bestaat).

Reacties zijn afgesloten.