zondag 4 oktober 2015 – 15.00 uur

DE MOOISTE PIANOWERKEN
van Bach tot en met Shostakovich
uitgevoerd door Sergey Smirnov
Chopin, Schubert, Tchaikovsky, Grieg en Rachmaninoff

De mooiste ‘encores’ van Sergey Smirnov

Sergey Smirnov

Zondag 4 oktober om 15.00 uur is de pianist Sergey Smirnov te gast in ’t Mosterdzaadje. Voor deze middag heeft hij een programma samengesteld waarin hij zijn toegiften van de laatste 25 jaar laat horen. En zo’n toegift is meestal het snoepje op het toetje. Uitgevoerd worden: Bach, Chopin, Schubert, Tsjaikovsky, Grieg, Rachmaninov en Shostakovich.

De in Minsk geboren en getogen Sergey Smirnov voltooide in Belarus zijn piano opleiding en kwam in 2003 naar Nederland voor zijn Mastertitel bij Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Met zijn pianospel oogst hij in binnen en buitenland veel lof. Hij won nationaal en internationaal prestigieuze concoursen. Is veelgevraagd zowel als solist als in kamermuziek en met orkest. Tegenwoordig organiseert hij ook een eigen concertserie die zowel in Parijs als in Den Haag plaatsvindt. En blijft ’t Mosterdzaadje trouw.

Reacties zijn afgesloten.