vrijdag 18 december 2015 – 20.00 uur

VIOOL EN PIANO
Jan Hoijtink – piano
Helma Leenhouts – viool
Bach, Beethoven, Stravinsky, Ysaÿe en Mendelssohn

De mooiste muziek voor viool en piano

Helma en Jan

Op vrijdag 18 december om 20.00 uur spelen in ’t Mosterdzaadje de violiste Helma Leenhouts en de pianist Jan Hoijtink een hartverwarmend programma met alleen maar mooie muziek. Bach (Sonate in G-dur), Beethoven (Sonate no 10 in G -dur opus 96), Stravinsky (Chanson Russe), Ysaÿe (Poème Elegiaque) en Mendelssohn (Lied ohne Worte).

Een concert van meesterwerken en aangrijpend mooie klankjuweeltjes. De musici die al vanaf hun studententijd samenwerken vonden elkaar in de hartstocht voor de kamermuziek. Dit gaan ze nu delen met het publiek.

Zij vallen in voor het Duo Appassionato dat door omstandigheden geen doorgang kon vinden. Zij spelen nu het concert dat ze op tournee in Zwitserland gaan brengen.

Reacties zijn afgesloten.