EXPOSITIE september/oktober 2016

schilderijen van Corrie van Apeldoorn

Expositie Corrie van Apeldoorn

schilderij van Corrie van Apeldoorn

In de maanden september en oktober hangt in ’t Mosterdzaadje het werk van Corrie van Apeldoorn.

Over haar werk zegt de kunstenares:

“Stoere potten, kannen en schalen vormen een stilleven dat door ander perspectief een eigen leven gaat leiden.
De werkelijkheid wordt anders. Zo krijgt elk schilderij zijn eigen ziel in vorm en kleur. Ook portretten zijn mij zeer dierbaar om te schilderen. Zo wisselen stillevens en portretten elkaar af.

Van kinds af aan werk ik al in klei, steen en verf. Klei, steen en verf zijn echt mijn materialen voor expressie. In mijn eigen atelier heb ik veel les gegeven. Nu heb ik alle tijd om in albast en marmer te werken.

Naast ons gezin met vier kinderen heeft het mij altijd veel energie gegeven. Inspiratie gaat altijd door.

De beeldhouwer Jan Broerse en de keramiste (beelden) en schilderes Adine van Houten waren mijn leermeesters. Zij stimuleerden mij ook om regelmatig te exposeren. Het is fijn opnieuw te exposeren in het Mosterdzaadje”.

Corrie van Apeldoorn schildert portretten in opdracht.
De expositie is voor en na afloop van de concerten te bezoeken. 

Atelier ‘de blauwe appel’
Waldeck Pyrmontlaan 8
3762 CM Soest
email: corrie@van-apeldoorn.com

Reacties zijn afgesloten.