EXPOSITIE januari 2017

werken van John van den Goorbergh

Expositie van John van den Goorbergh in ’t Mosterdzaadje

werk van John van den Goorbergh

Het werk van de IJmuidens beeldend kunstenaar John van den Goorbergh (1952), hing als een van de eersten, nu 34 jaar geleden aan de muren van ’t Mosterdzaadje. Imponerend was toen een pentekening die hij maakte vanuit de toenmalige Visserij school, nu Zee- en Havenmuseum. Zijn tekeningen werden jarenlang gebruikt voor de kalenders van drukkerij van Rixel.

De hele maand januari zullen werken van John van de Goorbergh aan de muren van ’t Mosterdzaadje hangen. Te zien tijdens, voor en na afloop van de concerten.

John van den Goorberg gebruikt diverse technieken. Potlood en pentekeningen, aquarellen, etsen, olie- en acrylverf. Zijn stijl is realistisch en symbolisch. Hij werkt zowel vrij als in opdracht. Een paar keer per jaar exposeert hij in en buiten de regio. Hij is lid van het Kunstenaars Collectief Velsen.

Reacties zijn afgesloten.