EXPOSITIE februari 2017

schilderijen van Henk Boersen

Grote diversiteit in het werk van Henk Boersen

schilderij van Henk Boersen

De hele maand februari zullen de schilderijen van de Velsenaar Henk Boersen geëxposeerd worden in ’t Mosterdzaadje. Van jongs af heeft Henk zich bezig gehouden met creatieve hobby’s. Naast het schilderen deed hij ook pottenbakken en meubels maken.

Sinds een tiental jaren heeft Henk zijn hobby weer opgepakt. De diversiteit van zijn olieverfdoeken laten de veelzijdigheid van Henk zien. Hij staat bekend om zijn vlotte manier van schilderen en oog voor details. De tentoongestelde schilderijen zijn slechts een greep uit zijn collectie. Zo schildert hij portretten, landschappen, stadsgezichten en knusse tafereeltjes.

Henk haalt zijn inspiraties uit de alledaagse dingen, mooie gebouwen en oude auto’s. Voor opdrachten werkt hij meestal vanaf foto, maar ook schetst Henk graag uit losse hand. Eerdere exposities waren te zien in IJmuiden en Velserbroek.

Reacties zijn afgesloten.