Camadou in de Ruïne van Brederode

Beste mensen,

Nee, niet in ’t Mosterdzaadje. Wél in de Ruïne van Brederode. Voor de concertgangers die de muziek missen, misschien een goede tip. Zaterdag 6 juli om 20:00 avondconcert op binnenplaats van de Heerlijkheid Ruïne van Brederode, Velserenderlaan 2, Santpoort-Zuid. Misschien goed te weten dat je er een beetje goed uit de voeten moet kunnen.

Santpoorts concertgebouw is even dicht en ik geniet momenteel van het mooiste weer van de wereld. Ondertussen staan de maanden september, oktober en november al klaar. Vol bijzondere, spannende en ontroerend mooie concerten. Daarover natuurlijk bericht in de donateursbrief en de aankondigingen in de nieuwsbrief.

Wens jullie alle goeds.

Les belles chansons

[foto: Jul]

De Franstalige zangeres Camadou brengt tijdloze Franse liederen van grote Franse zangers als Aznavour, Brel, Gréco, Gainsbourg, Barbara, Piaf en anderen ten gehore. Met gitarist Hans van Gelderen en fluitiste Dasha Beltiukova wordt het een feest van herkenning met anekdotes en af en toe prachtige musettes om volledig in de Franse sfeer te vertoeven. Instrumentale intermezzi zijn in de traditionele stijl bekend uit de Parijse cafés. Beleef weemoed en levensvreugde, liefde, hoop, pijn en teleurstelling door de meeslepende chansons. Het muzikale trio werkt met plezier al 15 jaar samen en heeft albums uitgebracht met chansons en eigen werk.


Concert ticket 10 euro inclusief bezoek Heerlijkheid Brederode. Verkoop aan kassa. Entree vanaf 19.00 uur. Houten klapstoeltjes aanwezig, of mogelijkheid eigen stoel of picknickkleedje mee te nemen.

https://ruinevanbrederode.nl/activiteit/les-belles-chansons-geluid-van-de-heerlijkheid/

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.