vrijdag 17 mei 2024 – 20.00 uur

Trío del Son  
Ricardo  Bekema – gitaar, zang
Carlos Francinet – klein percussie, zang
Eric Wijngaarde – klein percussie, zang
Jan Boers – tres
Cubaanse Folk ‘Son’ á là de “Buena Vista Social Club”

Trío del Son, de muziek uit Cuba

Op vrijdag 17 mei om 20.00 uur komt ’t Mosterdzaadje in sfeer van de ‘Buena Vista Social Club’. De aanstekelijke muziek uit de beroemde Casa de la Trova in Santiago de Cuba, gespeeld door Trío de Son.

Trío del Son is een kleine bezetting van het 8-koppige Cubaanse orkest “Estudiantina Ensemble” dat zich richt op de prachtige Bolero’s en Bolero-son gespeeld door de troubadours uit die beroemde Casa de la Trova. Het ensemble bestaat uit : *Ricardo “Arístides” Bekema – Muzikaal leider, gitaar, zang. *Eric “Derecho de Nacer” Wijngaarde – Klein percussie, zang. *Jan “The Guru” Boers – tres en speciale gast: *Carlos “Calucho” Eduardo Filomeno Francinet – Klein percussie, zang

Reacties zijn afgesloten.