zondag 12 mei 2024 – 15.00 uur

Muzikale voorstelling ‘Minnares’  
Mylou Frencken – cabaretière, zangeres, schrijfster
Martijn Buijnsters – gitaar

Mylou Frencken met ‘Minnares’

Op zondag 12 mei om 15.00 uur presenteert Mylou Frencken haar programma Minnares.

Van haar persoonlijke valkuilen en struikelingen in de liefde maakt Mylou geen geheim in Minnares. Openhartig onderzoekt ze de Kunst van het Beminnen, waarbij zij inspiratie, lering en vermaak put uit grote en tragische minnaressen als Marilyn Monroe, Madame de Pompadour en Monica Lewinsky. Én de vrouw die er met haar eigen man vandoor dreigde te gaan.

Mylou Frencken is bekend als zingende barvrouw in de tv-quiz ‘Met het Mes op Tafel’  en initiator van het Haarlemse Theater de Liefde. Zij werd verschillende keren genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs. 

In deze voorstelling werkt zij samen met de gitarist Martijn Buijnsters. Een klassiek gitarist die in de succesvolle en innige samenwerking met Mylou Frencken zijn grenzen weet te verleggen.

Reacties zijn afgesloten.