vrijdag 9 juni 2017 – 20.00 uur

JUKEBOX
Anna Sanders – zang
Ed Ideman – gitaar/piano
Eva Cassidy, Nat King Cole, Sinatra, Sting, Bløf, Herman van Veen, Claudia de Breij

Jukebox of the heart

Anita Sanders en Ed Idema

De jukebox met de grammofoonplaten die je op verzoek door intoetsen van een code liet spelen. Ze stonden in elk café wel. Jukebox is ook de naam van het duo Anita Sanders en Ed Idema. En zij samen hebben de muziek in zich die iedereen wel wil horen. Op vrijdag 9 juni om 20.00 uur zijn ze in ’t Mosterdzaadje.

Met hun heerlijke muziek van onder andere Eva Cassidy, Nat King Cole, Sinatra, Sting, Eva Cassidy, Bløf, Herman van Veen, Claudia de Breij, Phil Collins en Simply Red willen ze het publiek raken. En het publiek mag, net als met de jukebox, uit de setlist een keuze maken.. Allemaal nummers met prachtige teksten en mooie akkoorden. Anita zingt en Ed speelt gitaar. Soms zingt hij mee. Klein en intiem.

Reacties zijn afgesloten.