zaterdag 20 januari 2024 – 15.00 uur

Klankschalen, didgeridoo en mantra zang  
Joke Welboren
Thom Olschansky
Concert vol helende klanken in de grondtoon van de natuur: voor ontspanning en healing

Helende klanken in de grondtoon van de natuur

Op zaterdag 20 januari om 15.00 uur is in ’t Mosterdzaadje een ‘Klankhealing Concert’.

Een concert vol met helende klanken in de grondtoon van de natuur: voor fijne ontspanning en healing. Joke Welboren en Thom Olschansky nemen het publiek deze middag mee in een ervaring van o.a. kristallen klankenschalen, klankpiramides, mantra zang, didgeridoo en gong.
Joke en Thom werken beide al tientallen jaren gepassioneerd en met veel succes met soundhealing.
Zowel apart als samenwerkend klonken en klinken hun helende klanken al in vele kerkjes, yogascholen, instellingen, in huiskamers en in scholen. Met altijd na afloop dankbare, ontspannen en blije mensen die weer relaxed naar huis gaan.

Helende klanken gaan 4x sneller door water dan door de lucht, dus ook in onze lichaamscellen 70% water. Ons hele lichaam is een ontvanger voor (de helende) trillingen en deze gaan verder dan alleen ons gehoor. Na zo’n 10 minuten ontstaat er al vaak een gevoel van rust en diepe ontspanning. De oude natuurvolkeren hadden de helende werking van klank allang begrepen
en gebruikten en gebruiken hun instrumenten tijdens belangrijke ceremoniën, in harmonie met de elementen van moeder natuur.
In onze huidige tijd is er steeds meer vraag naar deze klanken in de grondtoon van de natuur.

Al eerder kwamen Joke en Thom samen in het Mosterdzaadje. Voor velen een verrassende nieuwe ervaring. Kom het ervaren en neem iets warms mee. Sluit uw ogen en laat de helende klanken het werk voor u doen.

Reacties zijn afgesloten.