zaterdag 13 januari 2024 – 15.00 uur

Trio Voilà  
‘Franse chansons en liederen van Weill, Eisler en Brecht’
Annabelle Carine – zang
Marieke van der Heyden – cello en glasharmonica
Danny van Kessel – piano
Piaf, Montand, Brel, Weill, Eisler, Brecht

Trio Voilá en pianiste Ischico Velzel in ’t Mosterdzaadje

Trio Voilá brengt op zaterdag 13 januari om 15.00 uur een programma van Franse chansons en Duitstalige liederen van Brecht, Eisler en Weill. Trio Voilá wordt gevormd door zangeres en frontvrouw Annabelle Carine, de celliste Marieke van der Heijden en de pianist Mark van der Feen.

Annabelle zowel klassiek als in jazz opgeleid houdt van theater en kiest daarom voor lyrische en melodische nummers met verhaal. Ze weet muziek en tekst volledig tot leven te brengen. Met een pianist, geworteld in klassiek en jazz en een klassiek geschoolde celliste die tevens glasharmonica speelt, schotelen ze het publiek een optreden voor waarin alle emoties samengebracht worden. Naast het Franse chanson van o.a. Edith Piaf, Yves Montand en Jacques Brel hebben ze zich gestort op het tijdloze maatschappij kritische repertoire van Weill, Brecht en Eisler. De mooie muziek en de wrange teksten, in combinatie met de lieflijke, maar ook dreigende klanken van de glasharmonica, maken deze voorstelling bijzonder en uniek. Trio Voilá eindigt met veel ‘Joie de Vivre’ om daarmee goed gestemd het nieuwe jaar in te stappen.

Reacties zijn afgesloten.