Opening concertseizoen en Clubactie

Beste mensen,

Vanaf 5 september kunnen mensen die een rekening hebben bij de Rabobank een stem uitbrengen op ’t Mosterdzaadje. Wij doen mee aan de Rabo ClubSupport en hoe meer support, hoe groter de bijdrage voor ’t Mosterdzaadje. U kunt ons steunen op rabobank.nl/clubsupport of direct in de Rabo app. Het is even zoeken tussen alle clubs die meedoen, maar met Mosterdzaadje in de zoekfunctie, kom t u vanzelf op uw favouriete club. Vorig jaar kregen we ruim duizend euro, en dat was echt heel welkom. Donateurs van de stichting, jullie ook veel dank voor de trouwe bijdrage aan dit seizoen. Onmisbaar om alle concerten weer uit te kunnen laten voeren. Het wordt echt een aaneenschakeling van hoogtepunten. Te beginnen vrijdag met het Tesla Piano Trio en zondag het pianorecital van Frederic Voorn. Eerder stuurde ik al de aankondiging van hun optreden, maar doe het nog eens dunnetjes over. De expositie van het werk van Willem de Wijn (1902 – 1983) wordt op zondag 17 september na het concert geopend en belangstellenden zijn welkom.

Tesla Piano Trio

Het openingsconcert is op vrijdag 8 september om 20.00 uur met het Tesla Trio, een pianotrio van grote klasse. Een goed begin met de violiste Nataša Grujić, de celliste Isabel Vaz en de pianist Daan Treur. Op het programma Haydn, Beethoven en Bunch.

Een trio vol ambitie, jarenlange vriendschap en plezier in het samen uitvoeren van muziek.

Pianist Frederic Voorn

Op zondag 10 september om 15.00 uur is de pianist Frederic Voorn te gast in ’t Mosterdzaadje. Op zijn programma de 4e partita van J.S. Bach en 12 Dolcetti van Frederic Voorn zelf.
Frederic Voorn, pianist, componist, dirigent en publicist, weet als geen ander de verbanden in de muziekgeschiedenis in zijn programma te verweven. Niet voor niets was hij jarenlang programmeur bij de klassieke zender. Van hem zijn in de loop der jaren vele cd’s verschenen waaronder ook één geheel gewijd aan eigen composities.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.