vrijdag 29 september 2023 – 20.00 uur

Programmawijzing!
Piano en Viool
  
Sergey Smirnov – piano
Vivian Giesbertz – viool
Franz Schubert, Edvard Grieg

Vivian Giesbertz is een jonge violiste uit Den Haag. Zij studeert bij Carla Leurs aan het conservatorium in Utrecht. Vivian is een hardwerkende musicus, met een eigen identiteit in haar spel. Sinds het voorjaar van 2023 heeft ze een prachtige Silvestre viool uit 1858 in bruikleen bij het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Moderne klassieke muziek is haar grote interesse, en ze zoekt ook naar onbekende stukken van vergeten componisten.

In 2022 stond ze in de nationale halve finale van het Prinses Christina Concours, en daar heeft ze nog een handjevol andere prijzen gewonnen zoals de 1ste prijs in de 3e categorie, de Gaudeamus muziekweek prijs, de academy concert prijs en de masterclass prijs. In het laatste halfjaar is ze veel afgereisd om op masterclasses te spelen van oa Boris Kushnir, Boris Garlitsky, Svetlana Makarova en Pavel Vernikov.

Reacties zijn afgesloten.